Journalistik

Søger du en erfaren journalist med sans for den gode historie?

Arbejdsopgaver

Jeg har erfaring med og løser alle typer af opgaver inden for journalistik:

  • Redaktørarbejde
  • Artikler – interviews og portrætter, temaer og indsigtsartikler, nyheder, fakta- og baggrundsanalyser
  • Korrekturlæsning
  • Idéudvikling
  • Konceptudvikling for indhold og grafisk udtryk (digitalt såvel som trykt)
  • Kortlægning og udvikling af samspillet mellem flere medieplatforme

Nogle af mine stofområder

Områder, jeg har en særlig interesse for og baggrundsviden om:

  • Arbejdsmarkedsstof (fra arbejdsmiljø og ledighed til innovation og ledelse)
  • Uddannelse (fra børnehaveklasse til efteruddannelse og alt derimellem)
  • Bolig og havestof (fra praktiske artikler om renovering og ukrudt over dybdegående artikler om boliglån og forsikring til lækre boligreportager)
  • Design og kultur (fra Rolls-Royce og Finn Juhl til træskodesign – fra jazzfestival og performancekunst til madkultur og AI art)

Underleverandører

Jeg samarbejder med et hold af dygtige journalister, når en opgave – fx produktion af et helt magasin – kræver flere kræfter. Derudover sidder jeg på kontor med nogle fantastisk dygtige grafiske designere og i hus med fotografer, så jeg har mange ekstra kompetencer at trække på, hvis du har brug for det.

Testimonials

Udtalelser om min journalistik fra nogle af Jensens Blækhus’ gode kunder:

”Vores samarbejde med Kirsten Marie som redaktør for SN Magasin, vores high-end publikation, er intet mindre end ekstraordinært. Kirsten Marie bærer et betydeligt ansvar for at sikre, at vores produkt altid leveres i absolut topklasse. Vi arbejder tæt sammen om hver eneste udgivelse, hvor vi brainstormer og udvikler ideer, og Kirsten Marie excellerer altid i at sammenfatte og præsentere konkrete oplæg. Hendes omfattende netværk og dybdegående viden inden for design og kultur er uvurderlig for vores projekt. Faktisk er det slet ikke til at forestille sig udgivelsen af SN Magasin uden hendes værdifulde bidrag. Det er en ægte fornøjelse at have mulighed for at arbejde sammen med hende.”
Charlotte Pour, markedsdirektør, Sjællandske Medier

”Jeg har arbejdet sammen med Kirsten Marie i flere år, og hun er en meget fagligt dygtig, ambitiøs, visionær og idérig journalist, som med engagement og dyb indsigt i svenske forhold var redaktør på medlemsbladet Torpare, Danske Torpares DNA, hvor hun altid havde blik for nye vinkler og forskellige temaer, samt en fantastisk styrke til at formidle budskaber. Kirsten Marie har qua sin erfaring både politisk og kommerciel forståelse, og hun er inddragende i samspillet med skribenter, redaktørassistent, frivillige, grafikere og øvrige kolleger. Kirsten Marie har store organisatoriske færdigheder, og der er altid styr på det tidsmæssige aspekt. Kirsten Marie løftede medlemsbladet både for så vidt angår det indholdsmæssige, men også i forhold til det visuelle. Kirsten Marie er en super god kollega, og hun evner at favne flere interessenter, og sammen med sine kommunikationskolleger at få samspillet med den digitale kommunikation til at gå op i en højere enhed.”
Victoria Lindtner, advokat, tidligere sekretariatschef i Danske Torpare

”Kirsten skrev artikler for magasinet Tænk, og håndterede opgaverne professionelt og fyldestgørende. Der var tale om komplekse artikler med faste briefings. Kirsten forstod ideen i artiklerne med det samme, og leverede altid inden for de aftalte rammer og til tiden, og artiklerne krævede kun et minimum af redigering. Kirsten er en freelancejournalist, jeg vil bruge fremover, når muligheden byder sig, og som jeg altid vil anbefale.”
Lars Nøhr Andresen, tidl. redaktionschef på magasinet Tænk, nu redaktør på magasinet Bolius

”Kirsten Marie skriver alt fra skarpvinklede nyheder til cases, gode tips og debatskabende artikler til Bolius. De er altid i topkvalitet. Jeg kan kun anbefale hende.”
-Kim Gregersen, nyhedsredaktør, Videncenter Bolius

“Kirsten Jensen came up with good ideas, was never frightened to ask questions and produced some excellent news and feature stories. She also kept to deadlines and was aware of the importance of updating the diary and forward planning. Always smiling, she was a good team player who was never ruffled under pressure.”
–Phil Brown, tidl. Head of news, The Birmingham Post, nu ejer af Phil Brown PR

Se også mine kommunikationsydelser og mit CV