Arbejde for Danske Torpare

Danske Torpares medlemsblad Torpare

Jeg har været redaktør for Danske Torpares medlemsblad Torpare og bidrager stadig til bladet som klummeskribent. “Torpare” betyder husmand på svensk og Danske Torpare er en interesseorganisation for danskere med fritidshus eller ødegård i Sverige, hvilket jeg i øvrigt også selv har. Bladet har 48.000 læsere og udkommer seks gange årligt.

“Jeg har arbejdet sammen med Kirsten Marie i flere år, og hun er en meget fagligt dygtig, ambitiøs, visionær og idérig journalist, som med engagement og dyb indsigt i svenske forhold var redaktør på medlemsbladet Torpare, Danske Torpares DNA, hvor hun altid havde blik for nye vinkler og forskellige temaer, samt en fantastisk styrke til at formidle budskaber. Kirsten Marie har qua sin erfaring både politisk og kommerciel forståelse, og hun er inddragende i samspillet med skribenter, redaktørassistent, frivillige, grafikere og øvrige kolleger. Kirsten Marie har store organisatoriske færdigheder, og der er altid styr på det tidsmæssige aspekt. Kirsten Marie løftede medlemsbladet både for så vidt angår det indholdsmæssige, men også i forhold til det visuelle.

Kirsten Marie er en super god kollega, og hun evner at favne flere interessenter, og sammen med sine kommunikationskolleger at få samspillet med den digitale kommunikation til at gå op i en højere enhed.”

–Victoria Lindtner, tidligere sekretariatschef i Danske Torpare