Kommunikation

Jeg løser alle former for kommunikations­opgaver

Det kan jeg hjælpe jer med

Jensens Blækhus løser alle slags opgaver inden for kommunikation for virksomheder og organisationer. Jeg har en særlig interesse for og erfaring til at hjælpe inden for:

  • Pjecer, rapporter og kampagnemateriale: Jeg er god til at variere sprog og form alt efter den målgruppe, du gerne vil nå. Jeg kan skrive let og præcist – men kan også gå i dybden med tekniske og komplekse problemstillinger.
  • Kommunikationsstrategi: Jeg har en meget håndværkeragtig tilgang til at lave en kommunikationsstrategi. Jeg kan hjælpe dig med at sætte ord på budskab og målgruppe og derudfra formulere en konkret strategi med praktiske værktøjer til både intern og ekstern kommunikation.
  • Pressestrategi: Jeg kan hjælpe dig med at lægge en plan for, hvilke medier, det vil være relevant at komme ud i, alt efter dit budskab og din målgruppe. Jeg har et stort netværk og derudover faste underleverandører til at lave det konkrete opsøgende pressearbejde.
  • Digital kommunikation: Jeg kan rådgive dig om hjemmesidearkitektur, og jeg kan hjælpe dig med at lave en præcis strategi for, hvordan du inddrager film, podcast og sociale medier i din interne og eksterne kommunikation. Og jeg kan sætte fingeren på, hvor du skal lægge dine kræfter i forhold til dine ressourcer og behov.
  • SoMe-content: Jeg har erfaring med at producere korte og fængende  tekst- foto- og videoopslag til sociale medier.

Interesser og spidskompetencer

Områder, jeg har en særlig interesse for og baggrundsviden om:

  • Arbejdsmarkedsstof (Jeg har lavet pjecer og kampagnemateriale om alt fra fædre og barsel til fleksjob, dagpengesystem og overenskomstforhandlinger)
  • Uddannelse (Jeg har især erfaring med at kommunikere om erhvervsuddannelserne, VEU og efteruddannelse via kompetencefonde)
  • Infrastruktur (Jeg har erfaring med at forberede og udføre kommunikationsstrategi om store anlægsarbejder, infrastrukturs betydning for vækst og turisme, kædeansvar og sociale klausuler)
  • Ligestilling (Jeg har erfaring med at sætte dagsorden på området i forhold til bl.a. forskelsbehandling, ligeløn og barselsrettigheder) 
  • Forskning (Jeg er god til at stille de nysgerrige spørgsmål, der gør, at jeg kan åbne et tungt og svært emne op og gøre det let forståeligt for andre). 

Netværk

Jeg har et bredt netværk og en række faste underleverandører, så jeg kan trække på fantastiske grafiske designere, dygtige fotografer, seje film-magere og skarpe pressefolk til større opgaver.

Testimonials

Udtalelser om mit arbejde som kommunikationskonsulent fra nogle af Jensens Blækhus’ gode kunder:

“Vi har i mange år samarbejdet løbende med Kirsten Marie, og er utrolig glade for det, hun leverer. Kirsten Marie er grundig, dygtig, til at stole på og enormt behagelig at arbejde sammen med. Vi bruger hende især til større journalistiske produktioner, hvor hun trækker på sit store kendskab til erhvervsuddannelsesverdenen og erfaring med uddannelseskommunikation.”

–Rudi Raahauge Damkjær, kommunikationschef i SkillsDenmark

“Jeg har arbejdet tæt sammen med Kirsten Marie ved flere af HK´s løsningskampagner. Mange medarbejdere er blevet bedre efter at have arbejdet sammen med Kirsten Marie. Hun er ekstraordinært god til at finde ind til kernen af problemet og til at skrive om løsningerne, så man får lyst til at vide mere. Det er min erfaring, at hun ikke bare tænker strategisk, hun får det også omsat til kommunikation som er vedkommende for HK´s målgrupper.”

–Henrik Hofman, Afdelingschef, Analyse, HK

Se også mine journalistiske ydelser og mit CV