Brugervilkår og privatlivspolitik

Det skal du vide, når du bruger JensensBlaekhus.dk

Sidst opdateret 23. oktober 2023

Velkommen til Jensens Blækhus v/Kirsten Marie Juel Jensens hjemmeside (herefter “hjemmesiden”). Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du følgende brugervilkår og privatlivspolitik:

Brugervilkår

1. Accept af vilkår

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at være bundet af disse brugervilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne, skal du undlade at bruge hjemmesiden.

2. Intellektuel ejendom

Alt indhold på hjemmesiden, herunder men ikke begrænset til tekst, billeder, grafik, logoer og software, er beskyttet af ophavsret og andre immaterielle rettigheder, der tilhører Jensens Blækhus v/Kirsten Marie Juel Jensen. Du må ikke kopiere, ændre, distribuere eller på anden måde bruge noget indhold på hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra ejeren.

3. Privatlivspolitik

Min brug af dine personlige oplysninger er underlagt min privatlivspolitik, som du kan finde nedenfor. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du min privatlivspolitik.

4. Ændringer i vilkår

Jensens Blækhus v/Kirsten Marie Juel Jensen forbeholder sig retten til at ændre disse brugervilkår når som helst. Eventuelle ændringer vil træde i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen af de ændrede vilkår på hjemmesiden.

Privatlivspolitik

Dette er privatlivspolitikken for Jensens Blækhus v/Kirsten Marie Juel Jensen’s hjemmeside. I denne politik beskriver jeg, hvordan jeg indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger.

1. Indsamling af oplysninger

Jeg indsamler kun personlige oplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde de formål, som oplysningerne er indsamlet til. De eneste personlige oplysninger, jeg indsamler, er dem, du frivilligt giver mig, når du bruger kontaktformularerne på min hjemmeside. Derudover logger min webudbyder din IP-adresse på webserveren, hvilket er standardprocedure på alle webtjenester.

2. Brug af oplysninger

Jeg bruger de indsamlede oplysninger til at besvare dine henvendelser og kommunikere med dig. Jeg deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde de formål, for hvilke oplysningerne blev indsamlet.

3. Cookies og sporing

Jeg bruger ikke cookies, beacons eller andre tracking-teknikker, og lagrer ingen personfølsomme data om dig og din trafik.

4. Sikkerhed

Jeg tager rimelige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger, jeg har om dig, og til at anmode om rettelser, sletning eller begrænsning af behandlingen af disse oplysninger.

6. Ændringer i privatlivspolitik

Jeg forbeholder mig retten til at ændre denne privatlivspolitik når som helst. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på min hjemmeside.

Kontaktoplysninger

Jensens Blækhus v/ Kirsten Marie Juel Jensen
Nørrebrogade 5C, 2.
2200 København N.

CVR-nummer: DK33919905

Se telefonnummer og e-mail under kontakt.